Disclaimer & Privacy

Door gebruik te maken van deze site, accepteert u de gebruiksvoorwaarden. 

Kort gezegd: wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele (typ)fouten op deze site. Daarnaast worden er slechts functionele cookies gebruikt om de site goed te laten werken.

Disclaimer

De website van Woningstichting Goud Wonen wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ook doet Woningstichting Goud Wonen haar uiterste best om de website actueel te houden. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie op de site niet juist of niet volledig is. Woningstichting Goud Wonen verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Woningstichting Goud Wonen worden aangeboden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Woningstichting Goud Wonen aanvaardt tevens geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website.

De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s, waren- en dienstmerken, zijn eigendom van of in licentie bij Woningstichting Goud Wonen en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze website.

De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële- en privédoeleinden. Het is de gebruiker van de website niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Woningstichting Goud Wonen.

Woningstichting Goud Wonen behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

Privacy verklaring

Volgt spoedig.